Gyllene pastasås

MOROTSSÅS MED NÖTTER /Gyllene pastasås


4 port.

4 morötter, ca 250 gr
2 dl buljong
2 dl crème fraiche
1 tsk salt
1 krm vitpeppar
½ tsk timjan
1 dl riven lagrad ost
1 dl hackade hasselnötter

Skala morötterna och skär i små bitar. Koka dem mjuka i buljong. Mixa
morötterna och buljongen till puré.
Blanda i en kastrull: morotsmix, crème fraiche, salt, peppar, timjan och
ost. Låt koka några minuter. Rör ner nötterna.
Servera med nykokt pasta och gärna en grönsallad till.

/Veronika


Kommentarer
Postat av: Millan

Ett av mina vardagsfavoritrecept. Fick det av en kompis för flera år sedan och det hänger fortfarande med :)

2009-07-07 @ 16:33:02
URL: http://www.saltpeppar.se/blog
Postat av: VeronikaP

flyttat

2012-03-01 @ 14:57:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0