Paj med hallonpannacotta


12 digistivekex
75g smör
1tsk kanel

Fyllning:

3 gelatinblad
2 1/2 dl vispgrädde
500 g kesella hallon
3-4 dl hallon

Gör så här:

Mixa kex och smör. Tryck ut blandningen i botten av en form med löstagbar kant, ca 24cm i botten. Låt stå i kylen ca 15min. Låt gelatinbladen ligga i kallt vatteni 5 minuter. Koka upp grädden. Rör ner gelatinbladen. Låt grädden svalna något. Blanda grädde och kesella. Häll det i formen. Låt stå i kylen minst 3 timmar. Garnera med hallon.

Mumma en varm sommardag! Eller en kall vinterdag...
/Theresia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0