Tortillatårta



4 portioner

4 stora tortillabröd
400 g/2 stora kycklingfiléer
1 st gul lök
1 st purjolök
200 g salsa/tacosås
100 g light philadelofiaost
100 g mozzarella/riven ost
salt
peppar
20 st kärnfria kalamata oliver
smör att steka i

Sätt ugnen på 225º. 
Skär kycklingen i små tärningar, finhacka löken, strimla och hacka purjon.
Stek kycklingen i smör, tillsätt lök och låt fräsa.
Blanda ner salsa (jag använder mig av mild sås) och philadelphiaost.
Smaka av med salt och peppar.

Lägg tortillabröden på en plåt med bakplåtspapper. Bygg upp som en tårta med fyllning emellan. Jag gör två tårtor med två bröd i varje och täck även översta lagret med fyllning.
Garnera med oliver (fast dessa struntar jag i!) och strö ost över.
Gratinera ca 15 minuter tills tårtan blivit genomvarm och osten fått fin färg.
Servera med en sallad.

/Veronika

RSS 2.0