Krämig Paprikakyckling

1 gul lök
1 vitlöksklyfta
600 g kycklingfilé
2 dl strimlad inlagd paprika
smör
2 dl grädde
2 dl mjölk
maizenaredning
strösocker, salt & peppar

 
Sila av lagen från paprikan.
Skala löken och vitlöken och finhacka detta.
Strimla kycklingfilén.
Fräs kyckling med vitlöken i smör tills den fått färg.
Lägg därefter i lök och paprika.
Tillsätt grädde & mjölk och låt koka försiktigt några minuter.
Rör ner lite Maizena och smaksätt med en nypa socker, salt och peppar.

Låt koka ytterligare 4-5 minuter.
Servera med ris och en grön sallad.

/Veronika


Kommentarer
Postat av: VeronikaP

Flyttat

2012-03-01 @ 14:38:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0