Grönkålssallad

250 g färsk grönkål
3 äpplen

Sås:               
3-4 dl gräddfil
1 dl majonnäs
1 tsk salt
2 krm vitpeppar
1 msk riven pepparrot
(ingefära)

 

Finhacka grönkål (använd inte stockarna, bara bladen), gärna i matberedare.
Grovhacka äpplen.

Rör ihop såsen och blanda med grönkål och äpplen.
Låt stå och dra minst en timma, gärna över natten.


En riktigt god och fräsh sallad till julbordet.
/Veronika


Kommentarer
Postat av: Fröken Dill

Det lät som en god och nyttig sallad! Jag gillar grönkål och ska absolut testa receptet.

Hälsar fröken Dill

2009-12-08 @ 19:24:17
URL: http://www.frkdill.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0